zaterdag 23 november 2013

Journaille

De ambassadeur van Angola wil aangifte doen tegen PowNews-verslaggever Danny Ghosen voor poging tot huisvredebreuk. Dat blijkt uit een brief van minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) aan de Tweede Kamer. De Angolese ambassade heeft hierover al contact gehad met de politie. Het is van harte te hopen dat het tuig dat de mensen van de ambassade het leven zuur maakt er ongenadig van langs krijgt en neem dan die fake PowNed-directeur Dominique Weesie even mee.
(Weesie verdient als presentator, directeur en voorzitter van de publieke omroep Powned jaarlijks 213.229 euro). Stel dat een lid van een bekende motorclub z'n speeltje ergens fout parkeert, komt die donkere lilliputter dan ook opdagen? We hopen het. No surrender, gewoon pletten die mestkever. Een Remington Semi-JHP wil ook nog wel 'ns van pas komen om uitschot te temmen.
En als we dan toch bezig zijn, schrap dan meteen ook dat walgelijke programma 'Echte Jannen' op zondagnacht. Lagere 'journalistiek' bestaat niet. Het is met name die droplul Roos waar je je van afvraagt of dit sujet alle Tassen im Schrank heeft. Weerzinwekkende schreeuwlelijk.
Met dank aan Plasterk die er voor zorgde dat deze volslagen overbodige zender werd toegelaten tot het publieke bestel. U kent de man vast wel: heeft opgepimpte neusgaten waarin je met gemak een Megane cabrio parkeert.
In 2014 loop de 5-jarige licentie van PowNed af en het is dringend te hopen dat deze niet wordt verlengd.
Gewoon, omdat het kan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten