zaterdag 21 februari 2015

Italie

Hoogheid Koning Willem-Alexander Claus George Ferdinand van Oranje-Nassau. Wat uw landgenoten in Rome hebben uitgespookt is een onuitwisbare schande voor uw land. De enige troost voor de Romeinen zou zijn dat Nederland alle schade betaalt, om te beginnen die aan de fontein van Bernini. Hieronder vindt u een schatting van de uitgaven die nodig zijn om alles wat de supporters van Feyenoord hebben verwoest weer in orde te brengen. We zijn er zeker van dat u zich hierin zult mengen en hopen dat u de horde barbaren niet op een of andere manier zult vrijspreken door te doen alsof uw neus bloedt.

Willem zit gezellig in het mondaine Lech met familie in de sneeuw en neemt er nog eentje tijdens de après-ski. Drankjes geserveerd door olijke jongelui in lederhosen. Het zal hem een zorg zijn wat Il Tempo schrijft. "Probeer het maar los te krijgen van het gepeupel die de fontein vernielde, kitsch ding" denkt hij en neemt nog een fikse slok terwijl hij tegelijkertijd een handvol borrelnootjes achterover gooit. Die man raakt nog 'ns aan de drank.
Rutte noemde zaterdag „het wangedrag en de vernielingen verschrikkelijk”. Hij belde met zijn Italiaanse collega Renzi en zei hem dat hij zich schaamt voor deze supporters. En wat Rutte uitkraamt zal diezelfde supporters een rotzorg zijn. En terecht: ze hebben mooi lak aan de fluim, deze walgelijke draaikont. Die lullo Halbe Zijlstra is uit hetzelfde hout gesneden. Een corrupt mannetje en vriendje van de oplichter Verheijen. Hij vond de berichtgeving omtrent het declaratiegedrag van V. 'nogal opgeblazen'. De gore VVD'ers die volgens Remkes met hun gedrag "het aanzien van de politiek schaden" en dat is werkelijk om te gillen. Het aanzien van de politiek, laat me niet lachen...aanzien van de politiek. Flikker toch op met dat stel schavuiten en zakkenvullers en verjaag ze uit Den Haag. Aanzien van de politiek.....poppenkast zal je bedoelen. Wie is nog geïnteresseerd in de politiek? Steeds minder mensen gelukkig.
Revolutie, daar is het wachten op dames en heren. En dan geen fluwelen maar een revolutie die men zich nog lang zal heugen. Een meerderheid is al bereid om deel te nemen aan acties in Den Haag zoals het ondertekenen van een petitie of een protest.
Slapjanussen.
U bedenkt de rest er zelf maar bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten