zaterdag 2 mei 2015

He gelukkig....

De bevalling van Kate Middleton verloopt vooralsnog voorspoedig. Ze werd rond 07.00 uur vanmorgen (Nederlandse tijd) opgenomen in het St. Mary's Hospital. 
Kate ging samen met William met de auto van Kensington Palace naar het ziekenhuis in de Londense wijk Paddington. Grote broer prins George (21 maanden) is thuis met zijn nanny en de ouders van Kate.

De bevalling verloopt naar behoren, laat een woordvoerder weten in de Britse media. Kate werd opgenomen in een 'vroeg stadium van de bevalling'.

Het is verdomme van een walgelijkheid te weten dat er in Nepal duizenden mensen zijn omgekomen, de situatie van de gewonden door de aardbeving steeds nijpender wordt en er grote zorgen zijn over de gevolgen van het uitblijven van (medische) hulp aan slachtoffers. Mensen slapen nog steeds in de open lucht en dat is levensgevaarlijk.
Maar wij kunnen de bevalling van Kate gelukkig live volgen en zien straks de zoveelste 'royal' verschijnen, Het wordt tijd, nogmaals, dat die lui wordt verzocht op te mieteren. Ook daar.
Verjaag dat stel mensen, die Europese kliek van koningshuizen. Peperduur en volstrekt overbodig.
Gooi die kapitale kastelen en paleizen in de verkoop en zet de voormalige bewoners allemaal in een gammele boot richting Libiƫ. Weten ze ook voor eens en altijd wat bootvluchtelingen moesten doorstaan voordat ze verdronken. Ze mogen hun pakkies aanhouden, sjerpen en overige versierselen (zoals feestpruiken, partyhoeden of andere carnavalstoebehoren) zijn toegestaan. En dan met z'n allen de boot in.
Worden wij lid van de AERM, Alliance of European Republican Movements.

NB Inmiddels is bekend geworden dat de jongste spruit van het Engelse stel William en Kate de titel Her Royal Highness Princess Charlotte of Cambridge heeft gekregen. Ongelooflijk, wat een waanzin. En het gepeupel staat juichend voor de deur.
Dit kind zal het aan niets ontbreken, daar zorgen de belastingbetalers wel voor. Maar honderden miljoenen kinderen creperen nog steeds van de honger. Het is van de gekke dat er mensen zijn die 14 dagen voor de deur gaan bivakkeren om een glimp op te vangen van een nieuw prinsesje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten