zaterdag 11 juli 2009

Amens

Pas recentelijk las ik een bericht op de site van de Tros waar notabene het volgende staat vermeld:
Onbetaalde rekeningen
Ingrid (Amens) stopt privégeld in de Stichting (Muziekklassiek!) om een aantal herdenkingconcerten op te zetten. Maar dat geld ziet ze niet meer terug.

Hoe is het toch mogelijk, ik vroeg het u reeds vele malen, dat de absurde verhalen van dit sujet worden geloofd. Zij heeft nimmer één eurocent is de organisatie van de twee herdenkingconcerten gestoken, integendeel, om maar te zwijgen over haar zgn. financiële 'support' van de Stichting Muziekklassiek! Dat ze dergelijke argumenten de wereld in slingert, is het zoveelste bewijs dat ze wanhopig probeert haar gekkigheid te verbloemen. Ze ging als een bezetene te werk, bestelde tribunes en lichtinstallaties, peperdure cateringen etc. en wist vrijwel iedereen mee te slepen naar dit luchtkasteel dat uiteindelijk op een totale catastrofe uitliep. Haar verzinsels komen uit het 'brein' van een pathologische leugenaar. Waarschijnlijk een snuifje coke te veel geconsumeerd?
Deze weerzinwekkende megalomaan heeft een spoor van vernieling achtergelaten, enorm veel schulden gemaakt, wordt achtervolgd door mensen/bedrijven die haar graag een keertje willen spreken over openstaande vorderingen en weet zich niettemin nog steeds gesteund door een aantal lieden w.o. Mr. Govert Tiddens van Bout Overes Advocaten die kennelijk blind van aanbidding haar huis op zijn naam zette. Mazzeltje voor Amens want er zijn mensen zat die het gaarne onder heur derrière zouden willen verkopen om aan hun centen te komen.
Het wordt tijd voor tegengas en zo zal geschieden. Ik ben het spuugzat dat de aantijgingen zoals deze o.a. op de site van die walgelijke volksomroep staan, alle uit de koker komen van die complete gek die het voor mekaar krijgt om iedereen te manipuleren en naar haar pijpen laat dansen. Dat ze 'opgeborgen' zit in een psychiatrisch instituut, is te weinig: dit soort mensen moet je verbannen naar een op een ver eiland gesitueerde gevangenis, opsluiten en vervolgens de sleutel weggooien. Dit wezen heeft haar hetze zo perfect geënsceneerd..je zou je Borsalino er voor afnemen. Maar dat alles is verleden tijd, de bal ligt nu aan mijn kant en ik kan u verzekeren, trouwe lezer, dat-ie daar een poosje blijft liggen. "Ze is overstuur van de hele situatie" zo ving ik onlangs op....ik hoop van harte dat dit zo blijft want ze heeft in haar intense slechtheid de situatie na 14 maart van dit jaar zo 'gedraaid' met de enige en uitdrukkelijke bedoeling zelf uit beeld te blijven. Liegen, bedriegen, mensen mobiliseren om toch vooral mee te doen met de door haar zorgvuldig opgezette hetze...het is 'r allemaal gelukt maar dat is NU afgelopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten