woensdag 13 januari 2010

De onrendabele....

U heeft zich vast afgevraagd waarom ik niet over Amens repte de laatste maanden. Daar was geen enkele reden voor moet ik bekennen want we willen toch in pais & vree leven nietwaar? - bedoel we willen toch niet voortdurend aan die oplichter 'denken'? Integendeel aanbeden lezers...we gaan ons aangename bestaan toch niet vergallen met een 'mijmering' over dit oogonterende opperhoofd van de raad der ratten. Hou op, schei uit. Maar er zijn spectaculaire ontwikkelingen die ik u niet onthouden wil. Er is een KG (Kort Geding) op de rol gezet - ja zo heet dan nou eenmaal 'op de rol gezet', vreemde snuiters die juristen en aanverwante lieden maar soms zijn ze toch onmisbaar, soms hoor niet te vaak - en in dat KG wordt geƫist dat Amens nu eindelijk eens haar verplichtingen nakomt. Ze moet de Heerlijkheid Marienwaerdt betalen (huur De Hooge Schuur 12 maart 2009), de Stichting Muziekklassiek!, TCN SigReal Estate BV (huur Mediacentrale 14 maart 2009), het Klassieke Zaken-magazine en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Ze betaalde helemaal niets en niemand maar stak al haar tijd en energie (zou ze nog wat over hebben?) in het monddood maken van schrijver dezes door, ach u weet het, de meest gore en ranzige onzin te verkondigen daarbij geholpen door haar nieuwbakken vriendjes Bram Hulzebos (DvhN), Erik Jansen van die dure kleertjes, de zichzelf pianodocent noemende Herrie Jakkes van der Dweil en Mark Doorn, de lawaaimaker van de Nederlands Concertstichting en boezemvriend van Rita Verdonk. Moet de man zelf weten want ambities zijn er om te koesteren en ellebogen heeft deze knakker wel als u begrijpt wat ik bedoel en u begrijpt het want u bent een goed mensch.
We gaan dus lustig voort met het leven - wacht een moment, even een flesje Hardys opentrekken - en verheugen ons (ik neem aan de mensen van de Stichting Muziekklassiek! eveneens) op de gerechtigheid der dingen. 'k Zou vergeten te zeggen dat vanmiddag ook het bericht kwam dat er Hoger Beroep is ingesteld inzake 'journalist' Luizebos dus die geit moet geduld hebben voordat-ie verder mag mekkeren. En er is een aangifte tegen 'm opgemaakt alsook tegen het krantje waarin hij z'n beroerde stukkies schrijft. De sukkel. U heeft het al door: zo snel komen ze niet van me af.
Het dossier dat is aangelegd over Amens is duimdik maar gelukkig nog wel zwaaibaar. En zwaaien met dit papierwerk zullen we, u mag er op rekenen! Het ene na het andere bewijs is vergaard - toezeggingen, valse beloften, alle denkbare smoesvarianten, opschepperij, gesmijt met namen enzovoort - en daarna zorgvuldig ingebonden in een fraaie omslag. De Tros krijgt ook een exemplaar vanzelfsprekend en zouden ze na kennisneming nog een keertje naar het noorden komen? Snelliusstraat 29 is het adres waar ze zich verstopt maar dat weten de jongens uit Volendam wel. De straat is vrij breed dus de geblindeerde auto kan daar vast een plekje vinden, camera in de aanslag en zodra ze het perceel verlaat...toeslaan.
Concluderend: twee aangiften bij de regiopolitie Groningen, drie incassobureaus, een toekomstbeeld dat pikzwart is en een zwaar belastend dossier dat als een blok beton om der rood uitgeslagen halsje hangt. Prima! Ik hoop, en menigeen met mij, dat ze haar pakken zoals ze ons te pakken heeft gehad. Die intens getormenteerde slechterik. Het is tevens te hopen dat ze heel oud wordt als u begrijpt wat ik bedoel.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten