donderdag 3 oktober 2013

Proefverlof Volkert van der G.?

Dit rare maar vooral weerzinwekkende land. Waarin Volkert van der Graaf een proefverlof aan zijn maniakale wipneusje voorbij ziet gaan omdat rechtse rakkers o.l.v. Fred T. (VVD) niet willen dat de sluipschutter die Pim Fortuyn omlegde tijdelijk op vrije voeten komt. "Hij moet vrezen voor zijn leven" schreeuwt het merendeel van de hypocrieten. Gesundes Volksempfinden wordt dit verschijnsel ook wel genoemd. Vooraan staat vanzelfsprekend het enge broertje van Pim en kritisch Avro-lid Marten Fortuyn te blèren en te brullen dat het een schandaal is en dat het niet kan en niet mag en nog wat meer van die stinkende onzin. En grote groepen meelopers roepen in koor dat ze Van der Graaf wel eens even een lesje zullen leren als-ie op vrije voeten komt: dood moet-ie..deaud!
Pim Fortuyn was (en is) in onze ogen een akelige blaaskaak van vanjewelste, een relnicht uit het boekje, dol op rugdekking in de herendoka als u begrijpt wat ik bedoel maar voornamelijk een arrogante zak met twee lesbische hondjes. Een zelfingenomen figuur die het liefst op z'n eigen tronie kakte. Daarom hoeft de man niet naar elders te vertrekken met de onbezoldigde hulp van ene Volkert, zoveel is hopelijk duidelijk, maar om nu te verhinderen dat Van der Graaf mag 'genieten' van een proefverlof is belachelijk. Elke gedetineerde heeft na verloop van tijd recht om weer 'ns eventjes de buitenlucht op te snuiven en zijn zonden te overdenken. Dat dit waarschijnlijk onmogelijk wordt voor de beul van Pim F. en heftige emoties los maakt bij mensen die niet verder kijken dan naar elkanders onderbuik, is een zoveelste teken dat dit land verrot is. De risee van Europa.
Zaterdag 5 oktober in De Telegraaf:
Hij (Fred T.) moet daarbij ook rekening houden met factoren als de maatschappelijke onrust die door het proefverlof kan ontstaan of de openbare orde die in het geding is. In de Tweede Kamer zijn VVD, CDA en PVV tegen het proefverlof.
Stel idioten!

NB Hans Smolders, voormalig chauffeur van zijn nicht Pim F., heeft een comité opgericht om te voorkomen dat Van der Graaf ooit vrij komt. Het bloeddorstige vee heeft zich verzameld in het 'Burgercomité tegen Onrecht' dat  bij de Raad voor Strafrechttoepassing en Jeugdbescherming het verzoek indiende om het proefverlof tegen te houden. „Ondanks grote maatschappelijke verontwaardiging dreigt de moordenaar van professor drs. W.S.P. Fortuyn, Volkert van der G., reeds na twee derde van zijn straf vrij te komen”, schrijft voorzitter Joost Eerdmans van het Burgercomité in het verzoekschrift. De aan de knikkebolziekte lijdende kakker Eerdmans, zoals bekend de verloofde van Verene Shepherd, mag op Radio 1 elke werkdag een programma presenteren (Avondspits) en schreeuwt dagelijks van 18:30 tot 19:00 complete onzin de ether is. Bij een volgende bezuinigingsronde die flauwekul schrappen s.v.p. en hef dan meteen WNL op. Rechtse journalistiek met een goed humeur staat er op hun site te lezen.
Dit soort mensen is Nederland geachte lezers en lezeressen. Van het aller- allerergste kaliber.

1 opmerking:

  1. Tussen de persoonlijke aanvallen door een aardig stukje. Had wel de helft korter gekund als je primair voor inhoud was gegaan. Ad hominems voegen daaraan weinig toe.

    BeantwoordenVerwijderen