dinsdag 10 december 2013

Smolders & Co.

Smolders roert zich weer. U weet wel..das de voormalige chauffeur van Pim. Pim F. Die lawaaischopper met die permanente smile op z'n bekkie (wilu een stekkie?) en in een fraai maatpak gestoken. En maar blèren en schreeuwen als een ware volksverlakker. En janhagel trapte er unaniem in. En nog. Vandaar mannetjes als Smolders en consorten. In De Telegraaf mocht hij weer uiting geven aan zijn 'ongenoegen': „Volkert van der G. heeft nimmer spijt betuigd”, aldus Smolders in een smeekbrief aan justitie. Smolders waarschuwt voor „grote onrust als geen gehoor wordt gegeven aan de gevoelens die leven onder een grote groep Nederlanders”. Enkele dagen geleden sprak Smolders met landelijk hoofdadvocaat-generaal H.J. Moraal (Moraal ..?) over zijn vordering bij de rechtbank om de voorlopige invrijheidstelling van Volkert van der G. uit te stellen of achterwege te laten. „Volgens hem had ik sterke juridische argumenten, die zwaar meewegen in hun oordeel.”
Broertjelief vertelde even later: ,,Ik ben hier niet blij mee. Straks wordt een halvegare, een einzelgänger en een narcist met Asperger op de bevolking losgelaten.''
Deze bloeddorstige groep mensen wilde coûte que coûte voorkomen dat Van der Graaf een frisse neus haalt buiten de poort van de PI.
Wij eten heute asperges.
NB: Op tien juni komt Smolders naar Groningen, de man die bij het grote publiek bekend staat als de chauffeur die de moordenaar van Fortuyn achtervolgde. Hij is door de JOVD Groningen - tuurlijk, wie anders - vanaf 20:00 uitgenodigd z'n rechtse gebral te laten klinken in het café Time Out aan de Poelestraat. De avond zal onder andere gaan over de vervroegde vrijlating van Volkert van der Graaf. 
Mijden dit café en vanzelfsprekend de door de JOVD georganiseerde avond. Laat je tijd niet vergallen door het gezever van een paar rechtse etterbakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten