maandag 24 maart 2014

Geert

Geert zegt wat veel mensen denken maar niet durven zeggen. Ook over medelanders als Marokkanen (minus 2). Heerlijk volk, vooral het jonge spul. Dol op blingbling bij de juwelier. Hebben aan alles en iedereen lak en schreeuwen dat van de huurtoeslag daken. "Weet je jonge ik ga je moeder neuke jonge" en meer van dat nep-bontkraag gebral. Er zijn onder ons lieden die de hand boven de geschoren koppen houden van dit tweede of derde generatie tuig maar Geert niet. Die zegt waarop het staat en dat mag en moet vooral.
Kort na de uitspraken van de blondine begonnen de HH politici te schelden hoe schandalig het was en 'dat onze deur voor de PVV nu definitief is gesloten'. De hypocrieten. Over het bericht dat Opstelten z'n vriendje Demmink beschermde opdat hij niet vervolgd zou en kon worden, lees je nu niks meer. Hij zorgt wel dat hij liegt op een manier dat hij niet betrapt kan worden op een directe leugen. Hij doet dit door maar te blijven herhalen dat hij de informatie doorgeeft zoals hij en het rijtje van zijn illustere voorgangers, o.a. Hirsch Ballin en Donner, die van het Openbaar Ministerie, het hebben ontvangen. En op dit soort heeft u gestemd? je moet je doodschamen.
In Meppel heeft het voltallige college, inclusief burgemeester Jan Westmaas, aangifte gedaan tegen Geert Wilders. Ook zeker 14 van de 23 raadsleden deden dat. Anis Jadib, PvdA-raadslid in Meppel, heeft dat bevestigd. Ze hadden zeker behoefte dit stadje op de kaart te zetten. Het enige dat je daar kunt doen is je kop keren om te kijken waar het station is en dan vliegensvlug vertrekken uit dat gat.
Gelukkig te horen dat Hans Jansen (arabist) zich inzet voor de PVV ("de integratie is faliekant mislukt") en dat is geweldig want de man is briljant maar vooral geestig. Auteur van (o.a.) 'Islam voor varkens, apen, ezels en andere beesten', en vrijmoedige inleiding op de islam in de vorm van 250 antwoorden op deels prangende vragen.
'Islam voor varkens, apen, ezels en andere beesten' is een vrijmoedige inleiding op de islam in de vorm van 250 antwoorden op deels prangende vragen.
De Koran, geloven moslims, is het letterlijke woord van God. Zo'n geloofspunt is moeilijk te controleren. Erger nog, het is zelfs helemaal niet te controleren. In ieder geval neemt de Koran, woord van God of niet, geen blad voor de mond wanneer het gaat over de ongelovigen.
Niet-moslims worden in de Koran zonder pardon als beesten aangeduid. Als varkens, apen, ezels of 'de slechtste viervoeters'. Bovendien draagt de Koran de moslims nadrukkelijk op de ongelovigen te bestrijden.
Dit boekje geeft antwoorden op de met de dag urgentere vragen die zulke islamitische geloofspunten oproepen. Het islamitisch gedachtegoed met bijbehorend jargon (halal en haram, fitna en jihad) wordt uitgelegd, niet met de bedoeling moslims te kwetsen maar met de bedoeling andersdenkenden het te laten begrijpen - voor zover dat ooit mogelijk is voor mensen die niet met deze dogma-tische leer zijn opgevoed. 

Kopen dit boekje!!!!
199 pagina's voor slechts € 15,95 verkrijgbaar bij o.a. Bol.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten