dinsdag 17 juni 2014

De Telegraaf

De Telegraaf publiceert foto's van Volkert van der G.en vindt dat gerechtvaardigd omdat ,,het recht dat Van der G. heeft op eerbiediging van zijn persoonlijke levenssfeer niet groter is dan het recht op vrijheid van meningsuiting van De Telegraaf'', aldus het commentaar. Dat is onder meer zo vanwege de ,,brandende publieke belangstelling'', vindt de krant.
Op de foto's wandelt Van der G. over de Prinsengracht in Amsterdam na een bezoek aan zijn advocaat. Hij zou geen bezwaar hebben gemaakt tegen de foto's. Vragen wilde hij niet beantwoorden. Dat mag hij ook niet van de rechter. Laat die man met rust zou ik zeggen maar stop die volgevreten dikzak Sjuul Paradijs achter de tralies. Deze abject foute man, hoofdredacteur van die al even foute krant De Telegraaf en oprichter van Wakker Nederland, weet zich gesteund door de 'aanhang' van de nazaten van Fortuyn.
Schorriemorrie.
Lees, als u zin en tijd kunt vinden: Het geheim van De Telegraaf, MariĆ«tte Wolf, uitgeverij Boom, 565 pagina’s. In het boek wordt de krant een ,,eenvoudig te kwalificeren SS-hetzeblad” genoemd. En uitgerekend dit pulpblad ...zie boven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten