zaterdag 14 maart 2015

Taart

Edith met haar getrainde en gespindoctorde smile heeft ook wat te zeggen. Op het moment dat bekend is werd dat de zoveelste VVD-er de boel fleste (Stephan Satijn van Venlo gebruikt maar al te graag de taxi, Op kosten van de gemeente maakte de VVD-wethouder het afgelopen jaar voor vele duizenden euro's ritjes door zijn eigen stad), zegt de taart in een interview dat de VVD in de vele affaires die nu naar buiten komen, "een geregisseerde poging is om de partij vlak voor de verkiezingen te beschadigen". Hoe kun je zo'n groot bord voor je kop hebben en beide vervolgens in het zand steken. Deze tuthola, volgzaam lopend aan de hand van de verzekeringsjongens, durft te beweren dat een groot complot is en dat de timing van integriteitskwesties, zoals het opgedoken bonnetje rond de Teevendeal, ’geen toeval’ is. Blijkbaar vinden Nederlanders een partij van liegende en bedriegende politici wel prima. Enge mensen.
Volgens peilingwijzer dat de uitslagen van diverse peilingen combineert, blijft de VVD de grootste partij ondanks de diverse corruptieschandalen waarbij VVD bestuurders betrokken zijn. Het geeft misschien aan dat de kiezer door begint te krijgen dat de andere partijen geen haar beter zijn. Over de PvdA hoeven we het niet eens te hebben, deze partij berooft samen met de VVD niet alleen de hele werkende bevolking via de belastingdienst, maar ook nog eens de kas van een daklozenkrant.
Deze week zal blijken dat er uiteindelijk weer weinig is veranderd in ons land en dat we weer vrolijk verder gaan met het afdragen van ons geld aan Brussel.
NB: Opmerkelijk is dat Zijlstra de mening van zijn partijgenoot Schippers niet deelt over het vermeende complot dat de advocatuur samen met de onderwereld zou hebben gesmeed om Opstelten en Teeven te laten struikelen over de ‘bonnetjesaffaire’. “Zij gaf aan dat ze het toevallig vond dat rond de bonnetjesaffaire van Cees Helman vlak voor de verkiezingen iets naar buiten kwam. Dat mag je ook opvallend noemen. Natuurlijk zijn het rotincidenten, op dit soort zaken zit je niet te wachten in een campagne”, aldus Zijlstra. De VVD’er noemt het een ‘rotincident’ terwijl het gaat om een diepe, stinkende beerput die symbolisch is voor de VVD en de Haagse politiek.
Hiermee geeft de VVD wederom aan de werkelijke gang van zaken te omzeilen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten