woensdag 7 oktober 2015

Wanneer...?

Kubuskwal Lodewijk heeft gereageerd om de commotie die is ontstaan toen de mensen in Oranje hoorden dat er nog 'ns 700 asielbezoekers bij zouden komen in hun kleine gemeenschap van 140 zielen. Na zijn verhaal te hebben voorgelezen wilde staatssecretaris Dijkhof vertrekken, maar dat werd hem schier onmogelijk gemaakt door boze en bezorgde burgers. Zijn auto kon niet wegrijden omdat ze de weg versperden. Op een gegeven moment gingen de burgers zelfs zo ver om de auto aan te vallen. De deur werd geopend, de spiegel werd gesloopt en de burgers trapten tegen de auto. Uiteindelijk had Dijkhofs chauffeur er genoeg van en besloot hij om het gaspedaal gewoon in te drukken.
Lodewijk was ontdaan en zei in een twitterbericht "dat emoties mogen, maar mensen die hun werk doen, laat je met rust". Huichelaar.
De Blatter van de neerlandse politiek bemoeit zich er ook nog even mee staande aan de lopende band van Coca-Cola in Atlanta (VS): "Ik heb de afgelopen tijd heel veel gezegd over de asielkwestie. Ik begrijp natuurlijk heel goed dat mensen bezorgd zijn. Dit is hét grote onderwerp waar we met elkaar over bezig zijn. We moeten zorgen dat we de asielinstroom in goede banen leiden en tegelijkertijd de toestroom van vluchtelingen naar Europa zo veel mogelijk indammen. Maar voor mij is de hoofdregel dat je van mensen afblijft. Dat is voor mij de absolute grens en die gaan we met zijn allen niet over".
Maar een enge 'stille' die een vrouw in de berm slingert, dat mag dan weer wel.
Schop die lui toch weg beste mensen, kom nu eindelijk eens in opstand tegen dit ergerlijke gespuis. Protesten, demonstraties, rellen en onlusten zijn concrete uitingen van sociale onrust. Er is inmiddels sprake van structurele onderliggende spanningen tussen burgers en overheid maar het zet niet door in dit land. Jammer. Want ik zal de dag prijzen wanneer die gore corrupte Nederlandse politiek een koekje van eigen deeg krijgt. Nepparlement. Heeft Sietse ook 'ns gelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten