zondag 31 januari 2016

Bea

Prinses Beatrix is vandaag 78 jaar geworden. De oud-vorstin viert haar verjaardag naar verwachting in familiekring. Maandag wordt er voor haar gevlagd. De prinses kondigde haar terugtreden aan op 28 januari 2013, drie dagen voor haar 75e verjaardag en kort na staatsbezoeken aan Brunei en Singapore. Het eerste is een bizar landje waar een domme maar puissant rijke sultan de baas is. Het geld stroomt letterlijk binnen in de vorm van olie en gas. Uit de grond gehaald door de Shell. Vandaar waarschijnlijk ook de goede band met Nederland in het algemeen en de koningin in het bijzonder.
Dus geen gevlag vandaag want het is zondag. Ze deelde nog even mee dat 'het inspirerend blijft om bij mensen betrokken te zijn, mee te leven met verdriet en te delen in tijden van vreugde en nationale trots.'
Steenrijke flauwekul. Om je dood aan te ergeren. Die lui persen het blinkende goud uit de met bling bling omrande achterzijde en het volk maar 'vlaggen'....hoe idioot ben je? Waarom dringt het toch maar niet door tot de mensheid dat dit instituut de 'te houden tot'-datum nadert. Waarom bestormt het volk niet de paleizen o.l.v. de Nederlandse variant van Camille Desmoulins?
Beatrix bedankt, weet u het nog?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten