zondag 20 juli 2014

Boycot Leon de Winter!

Het Federatief Joods Nederland (bestaande uit advocaat Loonstein en een paar familieleden) laat weer 'ns van zich horen. Het is al een poosje geleden dat het clubje de media attaqueerde met hun 'gedoetje' want meer stelt het niet voor. Zodra er echter iemand is die iets te berde brengt dat niet in het FJN-straatje past, dan zijn de rapen gaar. Is het een voetbalclub (ADO) die voor het gerechtshof wordt gedaagd, de andere keer gaat het Federatief te keer tegen het voorstel van de gemeente Bronckhorst om tijdens de dodenherdenking in het Gelderse Vorden met het plaatselijke comité 4 en 5 mei langs de graven van gesneuvelde Duitsers te lopen onder het motto 'Geen helden, wel slachtoffers' Maar dat mag niet van Loonstein en medestanders. (Loonstein is advocaat van Moszkowicz vanzelfsprekend, laatstgenoemde is zowat aan de bedelstaf maar dat heeft de goedgeklede proleet aan zichzelf te danken. Frappant dat de man nog steeds vrij rond loopt. De verkeerde mensen verneuken moet zich toch een keer wreken zou je zeggen).
Onlangs eiste het FJN op hoge toon een gesprek met de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen, omdat hij heeft nagelaten op te treden tegen „het haatzaaien en oproepen tot geweld” tijdens de anti-Israël demonstratie in Den Haag ("haat tegen wie? Tegen Israël? Het is juist de collectieve straf die Israël uitstort over Gaza die die haat verder heeft doen oplaaien") bron: DocP
Het is om je kapot te ergeren aan dit soort, de vuile monden van die rottige kolonialisten die niet anders doen dan de Palestijnen het leven zuur en liefst kapot te maken. Het CIDI (Esther Voet is het vliegend spaghettimonster daar) is ook zo'n club die bij elk protest, groot/klein maakt niet uit, naar de rechter stapt. Je zou dergelijke 'instituten' moeten verbieden en wel direct.
Een fanatieke voorstander van het beleid om Palestijnen uit te roeien, is Leon de Winter die in columns in De Telegraaf openlijk de uitroeiing propageert. En terloops even klaagt dat zijn vrouw alweer naar een bikram yoga studio moet. Alsof ons dat ook maar een moment interesseert wat juffrouw Jessica D. doet. Maar al snel keert de lijpkikker terug naar z'n geliefde onderwerp: een hetze ontketenen en vervolgens in stand houden tegen Palestijnen en argumenten aanvoeren die dit rechtvaardigen. Stuk voor stuk gelogen en des Joods als des Joods maar kan zijn.
De lulhannes, grote vriend van Badr Hari, schrijft o.a. ‘het belangrijkste wapen van de Palestijnen is de baarmoeder’ dat een zware belediging is aan het volk dat al decennia door de Joden wordt geterroriseerd. Verderop in zijn blog schrijft de engerd  "dat er weinig slachtoffers zijn gevallen aan Israëlische zijde komt maar door één ding: een perfect verdedigingssysteem. De Gazaanse moordlust wordt er nog koortsiger door. Het lukt maar niet een fors bloedbad bij de Joden aan te richten, en dat maakt hen nog wilder". Bloedbaden aanrichten is 'exclusief' voor de Israëli die ook vandaag zeker 40 Palestijnen de dood in hebben gejaagd toen de buurt Shejaia bij Gaza-stad onder vuur werd genomen. Waarom slaan de Palestijnen niet knetterhard en meedogenloos terug? (Exodus 21:23) - omdat het hun aan wapens ontbreekt. Zij hebben zeer beperkte middelen terwijl Israël ruim voorzien is van wapentuig met dank aan de USA. En vergeet vooral niet de Joodse/Israël lobby in dat land. (Studies wijzen uit dat geen enkele presidentskandidaat aan de macht kan komen, zonder deze steun).
Hier nog een fragment uit de column van de Winter waaruit blijkt dat de man overloopt van zelfingenomenheid en arrogantie:
"Het zou voor iedereen zo veel aangenamer zijn als Israël als Joodse staat zou worden geaccepteerd. Want ze hebben laten zien dat het mogelijk is om een multiculti-staat tot bloei te brengen. Zou mooi zijn als de Palestijnen zoiets zouden proberen. De Joden hebben laten zien hoe het moet, nu de Arabieren nog". 
Koop die rotzooi van De Winter niet en mocht u toch lectuur van deze slapjanus huis hebben, gooi het onmiddellijk bij de oude kranten of, nog beter, werp die pulp in de afvalcontainer. Mei 1933 nog eens dunnetjes over doen is ook prima. Weg met  die troep!
En lees en herlees ondertussen de uitspraken van Erdogan nog 'ns. U weet wel uit dat land waar vrouwen niet mogen lachen in het openbaar. Krijgt ook vast een aanklacht bij de post en aan de harembroek van het FJN en CIDI. Die lui hebben een dagtaak om de mensheid te laten geloven dat alles altijd aan een ander ligt en nooit n-o-o-i-t aan het land dat in 1948 een (vooropgezet) plan maakte om de Palestijnse Arabieren uit het land te verdrijven. Een journalist (Morris) ontdekte dat Israël in dat jaar een serie gruwelijkheden - massamoorden, vernietigingen en verkrachtingen - tegen de Palestijnse Arabieren had begaan. Hem werd de toegang tot de archieven ontzegd maar datzelfde jaar werden geheime documenten vrijgegeven die zijn bevindingen bevestigden.
Hoort u daar wel 'ns wat over??

NB:  Een Israëlische tank heeft kort voor het staakt-het-vuren in de gauwigheid nog even 18 Palestijnen gedood en velen verwond. Het dodental aan Palestijnse kant is opgelopen tot meer dan 1000, vooral burgers.
03-08-2014: NEW YORK  
VN-chef Ban Ki-moon noemt de aanval op een school in de Gazastrook zondag „een morele schande en een misdaad”. Bij de raketaanval op de school in de zuidelijke plaats Rafah kwamen zeker tien mensen om het leven en raakten tientallen anderen gewond. De onderwijsinstelling wordt gerund door de Verenigde Naties. Ongeveer 3000 Palestijnen hadden daar hun toevlucht gezocht.

2 opmerkingen:

  1. Dit is nou weer es een stuk waar de arrogantie en zelfingenomenheid vanaf druipt. Sla es een (goed) geschiedenis book open. Dat helpt jou misschien tot evenwichtiger beeldvorming. Het is bijna grappig dat een Nederlander die indirect profiteert van het koloniale verleden van zn vourouders anderen durft te bekritizeren. Heiliger dan de paus.
    Ga gewoon es een keertje naar Israel, (heb je wel Engels geleerd) en spreek es met de Arabieren die daar overal wonen. Ik vraag me ook af of je je nou net zo druk gemaakt heb over de hel die in Syrie losbarstte, die zoveel meer doden kostte. Vast niet, want daar waren geen Joden bij betrokken, en dat schijnt meer jouw probleem te zijn.
    Als de Arabische wereld compassie en naastenliefde als hoogste waarde hadden in plaats van “eer en onderwerping tot leiders” dan het hele Israel/Palestijnen conflict was er niet geweest. Er is daar nl. genoeg land. Jouw manier van schrijven, schelden en aanvallen is een manier om jezelf boven anderen te plaatsen. Heb je echt niet geleerd wat superioriteit voor ellende brengt? Ego tripperij in een zo delicate zaak als dit daar zit niemand op te wachten. Als je toch dat geschiedenis boek es openslaat kun je lezen hoe het met andere volken gaat die zwaar geleden hebben. Emotioneel gezien, niet best. Als ik iemand kwets, verontschuldig ik me. Dan is het meestal geheeld. Als wonden erg groot zijn, duurt heeling veel langer. Ben je moe van de Joodse geschiedenis? Open je heart voor een compassionate, liefdevolle houding. Dat is veel effectiever en meer nodig in de wereld dan schelden en haat verspreiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een overdreven reactie. mensen zoals u nemen we niet serieus en zeker niet als er kreten worden geschreven als "ben je moe van de Joodse geschiedenis?" en meer van die domheden. Overigens is het antwoord hierop een volmondig Ja! De expansiedrift van Israel is stuitend. Het Palestijnse volk lijdt continue onder die terreur en het is van harte te hopen dat dit ooit is afgelopen. Tips om het laatste te bespoedigen zal ik u besparen.

    BeantwoordenVerwijderen