donderdag 7 augustus 2014

"Kritiek op Israël? Oké. Jodenhaat? Nee!

"Kritiek op Israël? Oké. Jodenhaat? Nee! staat boven paginagrote advertentie die vandaag in een pulpblad staat afgedrukt. En u weet ongetwijfeld welke krant hier wordt bedoeld want er bestaat maar een van: de krant van die Paradijse neuspeuter. Een rechtser bal loopt in deze contreien niet rond. Een oer-Hollandse blaaskaak met een braakwekkend uiterlijk maar daar kan de man niks aan doen natuurlijk. Is getrouwd met Esther Voet en dus zal z'n bestaan meesttijds een kwelling zijn en wat is het gevolg daarvan? inderdaad: vreten!
De advertentie ('petitie') werd mede-ondertekend door een groot aantal BN'ers w.o. Louis van Gaal, zanger Gerard Joling (die laatst z'n reet liet zien wiebelend in een kozijn van een nichtenpand in Amsterdam, duidelijk gedrogeerd en beschonken), couturier Mart Visser en politicus Emile Roemer. En natuurlijk de risee van de politiek in dit land, Arend Jan Boekestijn. En verder natuurlijk mensjes als Theodor Holman en Henny Huisman.Vreemd genoeg staat Geert Wilders niet op de pagina. De PVV'er was wel gevraagd om hem te ondertekenen, maar het CIDI besloot om zijn naam te schrappen. Wilders had zich, volgens dat enge mens Esther Voet "kritisch uitgelaten over een bijeenkomst van Joodse organisaties in het Catshuis afgelopen maandag". Neen dat mag niet hoor Geert!, je moet solidair zijn en nog wat van die kretologie en vooral veel gniffelen en zeggen dat je dol bent op Israël, dan zeg je 'terloops' dat heur haar zo leuk zit en ben je ongemerkt continue bezig een wit voetje te halen bij de CIDI directeur. Tot slot gooi je er nog een Tailleurtje achteraan en je zit helemaal koosjer. En dan bestel je ook nog een jodenkoek van een Joodse bakker uit Enkhuizen en je kunt niet meer kapot.
Hassan Aarab, politicus van de Belgische christendemocratische partij CD&Vzegt in de Gazet van Antwerpen "Volgens mij hebben de Duitsers destijds met opzet niet alle Joden omgebracht, zodat wij nu wel beseffen waarom hij (Hitler, red.) de Joden aan het uitroeien was" en verderop "Ik wil uiting geven aan mijn woede over wat Israël doet in Gaza, daarom deze provocatieve uitlating. Als het om Joden gaat, dan reageert plots iedereen. Ondertussen worden Palestijnen uitgemoord, maar doet niemand iets, ook mijn eigen partij niet trouwens."
Dat zou je eens in dit land moeten zeggen. Emmers vol stront uit de toiletten van het CIDI-pand worden leeggegooid op je kop en ondertussen werkt de welbekende 'lobby' onder aanvoering van Voet en aanhang als nooit tevoren. En maar rapporten schrijven waarvan sommige wel van 1945 pagina's.
Heerlijk zo'n dagtaak! 

NB: Geert Wilders krijgt steun uit Joodse hoek in zijn onenigheid met het Centrum Informatie en Documentatie over Israël (CIDI). Federatief Joods Nederland vindt het  verbijsterend en onbegrijpelijk dat de naam van de PVV-leider is geschrapt uit de paginagrote advertentie tegen antisemitisme die vanochtend in De Telegraaf stond. Goh, die lui hebben onderling ook al bonje. Nog even en de schijnvertoning die FJN heet begint bommen & granaten te gooien op het CIDI. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten