woensdag 9 september 2009

Onze nicht Peppie

Weet u dat je nichten en nichten hebt? U denkt zeker dat alle nichten hetzelfde zijn (en daar zit wel wat in natuurlijk) maar dat is toch niet zo, hier vergist u zich lieve hartstochtelijke lezers en lezeressen. Overigens wil ik alvorens verder te gaan, u allen hartelijk danken voor de vele steunbetuigingen dewelke we ontvingen n.a.v. de hetze die tegen de Stichting Muziekklassiek! en mij werd gevoerd onder leiding van die ultieme slechterik Ingrid Visser (lees: Amens). Vele van u hebben de meest verrukkelijke verwensingen naar heur hoofd gegooid en dat was bijzonder plezierig om te lezen. Onder u waren een paar die hoopten dat Amens de kanker achter d'r oogballen krijgt, weer anderen hoopten vurig op een botsinkje tussen haar van Tiddens geleende automobiel en een stevige edoch niet te ontwijken boom. En er waren sommigen die ongevraagd adviseerden haar 'gewoon' overhoop te schieten omdat daarmee de wereld een stuk vrolijker zou worden. Geweldig die tips & suggesties - ze werden in dankbaarheid aanvaard -maar voorlopig maken we er toch maar geen gebruik van want het zou jammer zijn wanneer dit leugenachtige sujet te snel dit ondermaanse verlaat. Want dat ze nog heel wat voor de kiezen krijgt is bekend. We houden u volgaarne op de hoogte. Andermaal dank voor uw hartverwarmende reacties.....
Om terug te keren naar ons onderwerp: je hebt grote nichten, kleine nichten, dunne en dan ook dikke nichten, heupwiegende en (dus) ook enge nichten, gierende en gillende nichten, dan heb je nog oppernicht Gordon (gedver...) en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Elke stad of dorp heeft wel één of meerdere nichten die opvallen door hun gedrag dat, zoals gewoonlijk, aanstootgevend is voor de goegemeente maar daar trekken de nichten zich meestijds niets van aan want Hij zag dat het OK was.
Ook in Groningen hebben we nichten en nichten (zie bovenstaande opsomming) en zelfs een meganicht, tis er maar eentje maar toch...En u raadt al wie ik hier bedoel, inderdaad: Peppie..! Die uit zijn nare bek stinkende engerd met dat kleine met het blote oog nauwelijks te onderscheiden Michelinmannetje (volgens een welingelichte bron) en, zoals u weet, meester-kontkruiper. Peppie vindt het heerlijk om te melden dat het 'bezoekcijfer' van zijn beroerd geschreven blogje omhoog schoot na 26 mei 2009 (uitzending Opgelicht?! van de Tros) en dat zou komen omdat Peppie vooraf veelvuldig aankondigde dat ik een rol mocht spelen in dat ranzige programma. Eindelijk een fan is het verdomme die afstotelijke knakker! God beter' 't. De man wil zo graag een Groot Schrijver worden en dat wil maar niet lukken. De slemiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten