zaterdag 20 februari 2010

Stemadvies: geen

Het is bekend dat u een verstandig mens bent: alles maar steeds wikken en wegen, nooit overhaaste besluiten, redelijkheid staat hoog bij u in het vaandel, maatschappelijke betrokkenheid is u niet te ontzeggen, u verafschuwt de bonuscultuur ("die gore smeerlappen" is een veelgehoorde opmerking in uw kringen), en tenslotte bent u iemand die een briefje achter de ruitenwisser stopt wanneer u onverhoopt bij het wegrijden met uw aanbeden bolide een geparkeerde auto licht beschadigt. Velen zouden doorrijden en denken "bekijk het maar" maar u?...nooit!
U bent dus in veel opzichten een goed lid van deze mij. Prima.
En straks op 3 maart gaat u niet naar de stembus. U heeft de afgelopen dagen het spektakel gevolgd dat werd opgevoerd door Jan Klaassen met die buitennissige haardos, de ultieme draaikont Wouter Bos en natuurlijk niet te vergeten de hypocriet der hypocrieten die de scepter zwaait als minister van Buitenlandse Zaken. Verhagen loopt aan de leiband van de USA, is met de toenmalige 'chef' de Hoop Scheffer hét voorbeeld hoe je het slijmen tot kunst verheft en is, kortom, voor geen eurocent te vertrouwen. Het beeld van de entree van de Hoep Sjeefer tezamen met zijn vriend Balkenende (JP) op 2 september 2003 in de Oval Office in de westelijke vleugel van het Witte Huis - Yes Mr President, Of course Mr President - was van een walgelijkheid die niet is te beschrijven.
De Hoop Scheffer hield er een leuke baan over en Jan Peter liep na afloop apetrots aan iedereen die het maar horen wilde te vertellen dat George Double U hem DjenPiete had genoemd. Buigen, likken, slijmen, paaien...het was een schaamteloze vertoning.
En nu probeert Wouter Bos door middel van het afdwingen van een uitspraak over Uruzgan, de verkiezingen van 3 maart te redden. Hij weet maar al te goed dat de opkomst zeer matig zal zijn want er is geen redelijk denkend mens die de tocht naar de stembus onderneemt. Niet op 3 maart en niet in juni 2010 (zie onder). Het merendeel van de kiezers is of spuugzat van het oeverloze geouwehoer van de medewerkers aan de Haagse poppenkast of is al eerder afgehaakt en wil het nooit meer zien of horen.
Ga niet stemmen maar doe iets leuks op 3 maart a.s. en laat ze in Den Haag in hun vet gaar smelten. Het is de USA die de lakens uitdeelt, de pionnen zitten aan het Binnenhof.
NB: 004:23 - Het vierde Kabinet Balkenende IV is verleden tijd...laat een revolutie nu maar komen! Te beginnen met de onmiddellijke vervanging van de monarchie door een republiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten