donderdag 11 februari 2010

In het jaar van de tijger

Hoera! Een nieuwe lente (nou ja, wij moeten nog even wachten...) een nieuw geluid. U weet adorable lezer, het bestaan is onvoorspelbaar maar dat heeft ons er niet van weerhouden met volle kracht aan de slag te gaan met de verwezenlijking van een schitterend initiatief: The Music Society. Jonge maar vooral zéér getalenteerde mensen begeleiden in en tijdens hun muzikale loopbaan. We beperken ons niet tot Europa maar gaan ver buiten dit continent op zoek naar dat talent en trachten de moeizaam begaanbare weg te effenen die uiteindelijk moet leiden naar naamsbekendheid ondermeer door het organiseren van recitals en/of concerten.
We richten ons specifiek tot landen waarvan bekend is dat er een goedgevulde vijver is met frisse creativiteit zoals China, Korea, Japan en de Filippijnen. Misschien mag ik verklappen dat de beschrijving van onze plannen ontelbaar veel positieve reacties heeft opgeleverd bij de ontvangers.
Het is nog te vroeg u op dit moment op de hoogte te brengen van het een en ander maar we beloven binnenkort met uitgewerkte details te komen. In april/mei van dit jaar gaat www.theclassicalmusicsociety.com de lucht in en daar wordt volgaarne naar verwezen. Omdat de site in drie talen wordt 'gepubliceerd' (Nederlands, Engels, Duits), kan het even duren voordat alle informatie beschikbaar is.
Het spreekt vanzelf dat figuren als Ingrid Visser en haar klonen -en dat zijn er nogal wat - volstrekt buiten de uit Chinese eik vervaardigde deur worden gehouden. Een tweede debacle veroorzaakt door een volslagen lunatic, zal nooit weer plaatsvinden. En zeker niet met de mensen die bij The Classical Music Society zijn betrokken. Gedrevenheid en passie omringt dit illustere viertal. U leert ze allemaal kennen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten