dinsdag 18 mei 2010

Gezocht: oplichtster Ingrid Visser

Onlangs vroeg iemand me waar die Ingrid Visser te bezichtigen is...bezichtigen, bezichtigen? vroeg ik enigszins verbaasd. Want wie op Gods aarde wil dit weerzinwekkende wicht in de door cocaine 'gefletste' ogen kijken, wie o wie? Neen zei de man verontschuldigend, het gaat er niet om haar fysiek te aanschouwen maar om dat wat er van over is voor de rechtbank te slepen. U raadt mijn reactie: jij ook al? How come? Het verhaal dat hij ontvouwde ga ik u besparen, enerzijds omdat het een herhaling is van bekende feiten - oplichting, mooipraterij, etc. - en ook omdat het daarom eigenlijk niet meer gaat. Waar gaat het dan wel om? hoor ik u zeggen. Het gaat om de manier & wijze waarop Amens de boel heeft geprobeerd naar haar hand te zetten met list en bedrog. Als dit intelligent was gebeurd en er sprake zou zijn van een zekere klasse, dan had een eenvoudige ziel er nog een beetje waardering voor kunnen opbrengen. Maar de hetze van dit sujet heeft haar uitsluitend ellende gebracht waar ze d'r leven niet van af komt. En dat moet ook niet. Ze moet tot in haar graf blijven voelen dat je een gore filthy smeerlap bent geweest die qua slechtheid onovertrefbaar was - en is. En de cervixcarcinoom zorgt er dan wel voor dat ze zich vooral niet voortplant.
U vraagt natuurlijk hoe de zaken er eigenlijk tot op dit moment voor staan. Ok ok ok, niet zo vrijpostig, mijn hemel zeg! Goed, omdat u zo aandringt: zoals u weet beste lezer, heeft de Stichting Muziekklassiek! de zaak tegen Ingrid Visser gewonnen (zie vrijdag 2 april 2010: Pecht voor juffrouw Sniffel) en dient ze tegen de 9000 euro op te hoesten en dat op de rekening te storten van de SMK! Dat ze natuurlijk niet doet, kan en/of wil. Verder dient ze de proceskosten af te tikken en niet ondenkbaar is dat daarvoor een regeling wordt getroffen met medewerking van haar ongure vriendje Tiddens: ideaal stel die twee, Bonnie en Clyde in de polder.
Maar tot op dit moment werd er nog geen centeke overgemaakt, reden voor de advocaat van de SMK! om de overige schuldeisers te vragen de koppen bij elkaar te steken om Amens op haar knieën te dwingen. Want volgens de overlevering is haar geldverkwistende levensstijl onveranderd waardoor velen vermoeden dat elk groen 100 eurobiljet snuifmatig in die twee gore neusgaten van het sujet verdwijnt met de zuigkracht van een Nilfisk uit de Attix 30-serie.
Het is écht te hopen dat ze heel oud wordt...voelt u'm?????

2 opmerkingen: