woensdag 8 december 2010

De 'tenevaardigheid' van een lunatic....

Wanneer u zou denken dat de oplichter Amens een geruisloos en teruggetrokken bestaan leidt, dan heeft u het mis. Ze leeft er al geruime tijd lustig op los en weet van het schaarse bedrag dat de Dienst Sociale Zaken & Werk maandelijks uitkeert, haar neusje regelmatig te bepoederen. Ze krijgt ook alweer praatjes "is er een woord voor de badkraan met je tenen dichtdraaien? Ben er in ieder geval geweldig in, tenevaardigheid..." en iedereen ligt natuurlijk in een bocht van het lachen over zoveel geestigheid. Wanneer u het sujet wilt volgen - en dat wilt u niet - dan is Facebook een prima bron. En mocht u er ook een recente foto bij willen hebben, dan kijk hier maar 'ns naar: de gekkigheid straalt er van af, progeria?
En dan te weten dat er vier rechtszaken tegen haar zijn aangespannen, ze een claim aan heur broekje krijgt vanwege het verspreiden van smaad en laster, de schulden die ze veroorzaakte (maart 2009) tegen de € 50.000.- lopen (kosten van invordering zijn niet meegerekend) en in Groningen e.o. nimmer weer aan de bak komt. En dan is het natuurlijk handig dat je de badkraan met je tenen kunt dichtdraaien. Knap hoor!
En dan nog even deze: zouden er echt mensen zijn die helemaal naar het stopcontact lopen om de stofzuigerstekker er uit te halen en vervolgens helemaal teruglopen naar waar ze gebleven waren om daar in de buurt de stekker in een ander stopcontact te steken, terwijl even venijnig trekken ook volstaat? Inderdaad: 'briljant'. Een verslaafde gek waardig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten