vrijdag 5 juli 2013

Berichten aan Jacques (15)

Goedemorgen. Heb een onrustige nacht gehad want heb lang liggen piekeren waarom een dik vet wijf de hoofdrol speelt in, hou je vast...een ponypletvideo. Onduidelijk? wacht, ik ga het je uitleggen want jij volgt natuurlijk alleen maar het shownieuws van en over het volk met implantaten. Geeft niet, moet kunnen. Nu terug naar de pony (neen Jacques, het was geen falabella, die zijn wat kleiner). Stel je een afzichtelijk wijf voor met een zweepje die met haar droge doos op een pony wordt getild door een IPU10 hijsklem en vervolgens door een eveneens Grote PatiĆ«nt wordt gefilmd. Dat moet snel dat filmen want het arme dier bezwijkt binnen vijf minuten onder het gewicht van dat zwetende vehikel op z'n rug. Nadat het dier uitgeput en met gestrekte pootjes op de grond ligt, gaat de strontvlieg nogmaals op 'm zitten en steekt een sigaret op. Ik hoop dat de kanker snel toehapt. Er is een bedrijf (Napoleon Riding Cult of NRC) dat dit soort filmpjes produceert en de eigenaar is inmiddels opgepakt door de politie van Allekmaar. En jij dacht natuurlijk dat ze in dit Noord-Hollandse stadje alleen met kaas rondrennen. Dat is onjuist want ze laten ook pony's 'rennen' met een onrendabele er boven op.
Bah..snel maar even naar jouw gedoetje. Hoe vond je die emotionele oproep van de zuster van mega-walg Gordon op YouTube. Nog niet gezien..? Ik dacht een moment dat het diezelfde mevrouw was, je weet wel die van My Little Pony maar dat bleek onjuist: deze was nog afzichtelijker. Komt door de Prednison zegt ze voor het webcammetje. Typisch die mensen die altijd de schuld zoeken van hun lelijkheid en niet (willen) beseffen dat degeneratie de enige reden is. Je moet niet in eigen kring fokken want dan krijg je korte oorlellen en miskleunen. En dat zingt dan ook nog. Maar goed, die zuster wil graag dat haar broers (w.o. die mega-walg) en zusters weer aan een en dezelfde tafel komen zitten want ze is binnenkort 40 jaar getrouwd (arme man...) en ze wil af van de bonje "die al solang duurt". Een van de negen is al gaan hemelen dus dat scheelt een slok op een borrel. Je kunt wel zien dat het een zuster is van Gordon (die past ook niet in beeld) want ze hebben beide een kunstgebit Zo'n goedkope, met zinkvrije kleefpasta van Dentofix. Met als gevolg dat je 'dubbel' praat want die pasta kleeft maar kort. Ik snap niet waarom de analfabetische zuslief niet eerst even "De Liefde, gids voor het gebroken hart" van de hand van haar broer liet voorlezen want dan had ze ook niet voor de webcam hoeven plaatsnemen. Die geplette pony-video is door YouTube gewist en deze wordt een goeie tweede.
Nou beste Jacques, je hebt weer heel wat om over te praten aan de bittertafel. Misschien heb je zelfs al een mening (want qua mening/snelheid ben je een maestro) over de door Joop op te richten dansacademie voor jonge talentjes. Jonge dansertjes met een tutuutje aan enzo. Misschien wordt je wel gevraagd door Joop als bestuurslid. Sla je vast niet af ondanks je volle agenda.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten