maandag 29 juli 2013

Gangbang in Moermansk

En het was allemaal zo goed gepland door de jongelui o.l.v. Van der Veen. Heerlijk met z'n viertjes naar Moermansk, pootjebaden in de Barentszzee, bezoekje aan het graf van de onbekende soldaat (en die ligt op diverse plekken dus daarvoor hoef je niet perse richting de Noordpoolcirkel) en tot slot even uitblazen in de kantine van de atoomijsbreker Lenin. Gezellig.
Neen, zo gezellig werd het niet want de jongelui hadden besloten de homo-religie te gaan verkondigen. Emancipatie van de homoseksuelen noemen ze het ook wel. En dan reis je dus naar Moermansk want je zult ze daar wel eventjes vertellen hoe ze die emancipatie moeten aanpakken. Maar daar waren de mensen in deze stad met meer dan 300.000 inwoners niet van gediend. En terecht. Komt daar nota bene een flinterdunne maar vooral aartslelijk lid van Groen Links zijn seksuele voorkeur verkondigen en in zijn kielzog nog drie idioten die hetzelfde doen. En eenmaal opgepakt voor deze acties belandden ze in een hok met z'n viertjes, u weet wel, zo'n benauwd klein hok in een politiebureau aldaar met allemaal boos kijkende agenten rondom. "Ik vond het erg intimiderend" sprak die Groen Links-lullo later ondertussen door zijn schrale haardos aaiend. Zoveel valt er trouwens niet meer te aaien want de 'man' heeft een pruik alsof-ie 20 jaar in een Goelag doorbracht. Enge man.
Terwijl hun bedoelingen zo goed waren: verkondigen dat homi ook mensen zijn en dat iedereen zich in Moermansk zich dat goed moet realiseren want anders......Ja wat anders? Hier ligt een taak voor ons dacht het groepje en banjerde al schreeuwend en gesticulerend over de Lenin Prospekt. Vreemd keken de mensen op maar realiseerden zich even later dat het om een clowneske actie ging van een of andere theatergroep. Onverstaanbaar maar wat gaf het? Maar toch,,ze kwamen niet van hier, dat kon je wel aan die koppen zien.. wat is dit dan in vredesnaam?
Conclusie: de autoriteiten in Moermansk had dit stel griezels een paar weken in voorarrest moeten laten zitten, vervolgens had men Van Dijken van een onduidelijke stichting gebeld en gezegd dat de "stedenband" met Groningen (men weet niet waar dat is maar goed, misschien levert zo'n "stedenband" wel wat op, slimme mensen...) met terugwerkende kracht wordt opgezegd en dat ze iedereen de groeten doen. Maar wel met de opmerking dat ze geen zin hebben om tijd en energie te steken in een paar bezoekers die wel even komen vertellen hoe ze moeten handelen wanneer er een homo opduikt. Dat regelt men zelf wel, Daar hebben ze die gangbang van ongenuanceerde wijsneuzen beslist niet voor nodig.
Straks weer die belachelijke nichtenoptocht in Amsterdam. Een paar politici op de voorsteven en dansen maar jongens. Lekker wiebelen met het achterwerk en als je goed kijkt, dan kun je de prostaat zien liggen. En blèren, vooral hard en lang blèren. Vreselijk. Homo-emancipatie heet dat. In Moermansk binnenkort een dependance? Denk het niet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten