maandag 24 november 2014

Politiek

Het begin is er........nu zijn het de Koerden, straks ons volk???? Van Miltenburg: ,,Ik deel uw zorgen en snap de afschuw die u voelt. We hebben een goed gesprek gehad. Ik begrijp jullie behoefte om hier naartoe te komen'' deelde ze hakkelend mee. Verbaasd als ze was over de plotselinge 'bezetting' van het Kamergebouw. Dat het makkelijk is het gebouw te bestormen en zo ver te komen, had ze niet gedacht. Dus dan maar een paar slijmerige opmerkingen want stel je toch eens voor dat het gepeupel werkelijk het perceel binnenvalt en deze belachelijke regering, deze club van opvreters en vernielers, op niet zachtzinnige manier buiten de deur zet.
Rutte, de lachende lijster (houdt de schijn op dat alles onder controle is), kondigde aan dat er extra politie komt bij de ingang van de Tweede Kamer. Als het volk massaal naar het Binnenhof trekt, dan is er geen politiemacht die dat kan tegenhouden. Waar is de Nederlandse equivalent van Antonio Tejero? weliswaar mislukten de staatsgrepen beide (1978 en 1981) in Spanje maar de coupplegers had het congres toch even aardig laten schrikken. Laat dat tuig in Den Haag even in hun broek plassen, die hypocrieten en huichelaars. En leugenaar Rutte is de grootste draaikont waar de mensheid zo langzamerhand kotsmisselijk van is.
Ook snapt hij de ophef in de Tweede Kamer niet over de hoge renovatiekosten van de paleizen die koning Willem-Alexander gebruikt. Volgens hem gaat het om noodzakelijk groot onderhoud van oude gebouwen. Veel fracties vinden dat de commotie over de dure verbouwingen de positie van de koning schaadt.
Een grotere pinokkio moet er nog worden geboren.
Ik zal de dag prijzen waarop de radio te horen is dat het Binnenhof is bestormd door een enorme menigte die orde op zaken komt stellen. En laten ze dan meteen Opstelten het gebouw uit bonjouren want die doet ook niks anders dan de boel belazeren. Zijn vriendje Demmink, lid van de VVD, was van 2002 tot 2012 de hoogste ambtelijke baas van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Hij heeft in Opstelten een trouw supporter gevonden die hem hardnekkig blijft steunen én zijn procedure tegen het AD nota bene financiert. Dat Opstelten zijn voormalige secretaris-generaal rugdekking (leuke woordspeling in dit verband) blijft geven, die nota bene formeel verdacht wordt van verkrachting van minderjarigen in Turkije, is een schandaal. En zo zijn er talloze voorbeelden van deze troep mensen waarbij je je afvraagt hoe het toch in vredesnaam kan dat ze zitten waar ze zitten. Ruimen die rotzooi, dat rovershol.
Die PvdA is ook zo corrupt als de pest. Hengelvis Samson verklaarde dat-ie erg geschrokken was door de uitspraak „Moge Allah je straffen” van Kamerlid Öztürk. De dreigende tekst was geadresseerd aan zijn collega Marcouch, die namens de partij het woord voert over integratie. (Kuzu en Öztürk bedrijven, zoals meer allochtone Kamerleden, een manier van politiek die in Nederland ongebruikelijk is: dicht bij hun eigen achterban, waaraan zij zich ook verplicht voelen. Vooral Kuzu profileerde zich in de verkiezingscampagne van 2012 als Rotterdammer en als Turk. Het leverde hem ruim 23 duizend voorkeurstemmen op. Dat kunnen weinig autochtone PvdA'ers hem nazeggen.)
Hoe dan ook: hef die partij op. Dit zei oud-PvdA-Kamerlid en wethouder Rob Oudkerk zondag in een oninteressant tv-programma. Volgens Oudkerk heeft de partij nu langzamerhand een 'existentieel probleem'. Hij vindt dat de partij qua standpunten teveel een combinatiepartij is geworden van veel van de andere partijen en daarmee geen echte eigen identiteit meer heeft. Hij voorspelt hiermee dat de partij zal opgaan in een 'nieuwe progressieve beweging' wat dat dan ook moge zijn.
Een 'nieuwe progressieve beweging' in dit land. Laat me niet lachen. Van politieauto's tot de sjoemelende ex-wagenparkbaas van defensie: het is een grote corrupte bende. Een bende die de burger afluistert en bespioneerd.
Onverantwoord en misdadig! Overheden die wel toestaan dat criminelen, terroristen en foute asielzoekers vrij door Europa reizen, maar de eigen burger, onbeperkt, via camera’s, kabel, gsm, drones, parkeren, OV –en pinpas etc. rondom de klok schaduwt! Overheden terroriseren hiermee zelf, burgers en samenleving. Ze gedragen zich als terroristen door permanent angst te zaaien om zo meer invloed en macht te kunnen vergaren, terwijl ze zelf structureel in gebreke blijven.
Het  woord 'terrorist' geeft overheden onbeperkte, grenzeloze macht om de samenleving compleet naar hun hand zetten. Onze oude democratische waarden zijn nu al ver te zoeken, de samenleving lijkt meer en meer op scenario’s van enkele sciencefiction films zoals, the Island, Mad Max, Soylent Green etc. Nog even en de overheden zetelen in onneembare vestingen en doen vandaaruit met ons wat ze willen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten