zaterdag 20 juni 2015

Rutte

Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en prinses Beatrix krijgen jaarlijks een uitkering. Willem-Alexander krijgt over 2015 5,3 miljoen, waarvan 4,5 miljoen als tegemoetkoming voor de kosten van zijn functie, zoals personeel.
Rutte zei vrijdag dat het geld voor de koning „op fatsoenlijk niveau” ligt. „Moet je ook kijken wat ze ervoor moeten doen. Het is niet te duur, nee. En het is niet het grootste maatschappelijke vraagstuk van dit moment.”
Moet je ook kijken wat ze ervoor moeten doen. Hoe verzint die lachende sneeuwuil het, wat ze ervoor moeten doen. Die walgelijke kletskous is zo verschrikkelijk dat ik werkelijk hoop dat er vandaag of morgen in de krant te lezen is dat pinokkio in z'n eigen leugens gestikt is. De naam van die abjecte man te horen stuurt ranzige rillingen over het lijf. Dit was de kans om iets te doen aan alle belastingvoordelen van het koningshuis. Waarom laat Rutte die kans lopen?
Wat een huichelaar en volksverlakker is die man. Ik had ook niets anders verwacht van die kwal. Ga vooral stemmen op de partij van die man. Waarom pikken wij dit nog. Ons volk zijn de losers omdat we te laf zijn actie te ondernemen. Als iemand in mijn omgeving zegt dat-ie stemt op Rutte en/of zijn corrupte vriendjes, dan dient zo'n persoontje onmiddellijk uit mijn buurt te blijven. Gore VVD-ers, smeerlappen zijn het stuk voor stuk, niet eentje uitgezonderd. Ik ken er een paar en dat zijn de meest verschrikkelijke oppervlakkige middenstanders die er rondlopen. Tuig is het, veel gekwaak, kleine piemeltjes en elkander paaien.
Laat die kerel opzouten en snel. Er zijn ook varianten mogelijk om dit vertrek te bespoedigen maar het is niet verstandig die hier op te schrijven. Maar afdoende zijn ze wel. Trekken wij een flesje open. Doen we immers op 6 mei ook altijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten