vrijdag 7 augustus 2015

Gay ellende

Een groep bewoners van de Amsterdamse Prinsengracht schrijft in een boze brief aan burgemeester Eberhard van der Laan dat de Canal Parade tijdens de Gay Pride voortaan anders moet. "Gay Pride 2015! Wat een succes. Daar denken wij als bewoners van de Prinsengracht heel anders over", aldus de bewoners. De Amsterdammers beklagen zich in de brief over afgezette parkeervakken, keiharde muziek van 's ochtends 9.00 tot 23.00 uur 's avonds, plassende mensen, troep die dagen blijft liggen.
"De afgemeerde boten liggen tegenwoordig drie rijen dik, vroeger werden dubbelliggers weggesleept. Er worden enorme bedragen verdiend en na afloop wordt alle troep op kant of in het water gesmeten. Als je hier iets van zegt word je uitgescholden dat je dan maar ergens anders moet gaan wonen. Laat het een leuk initiatief blijven en geen commercieel evenement."
Die mensen hebben volkomen gelijk. Het is al vreselijk dat spul langs te zien varen, gillend en kermend als gevolg van de verregaande verevenementisering, kent u dat woord?
Het moet allemaal kunnen in dit land. LGBT ter land, ter zee en in de lucht, hoera! Van dat transgender-gedoetje snap ik al helemaal niks maar duidelijk is wel dat het 'in' is. Tot voor kort had zowat iedereen ADHD, toen werd PTSS populair, daarna was er een opleving van HIV op de hielen gezeten door de bipolaire stoornis. Je had ook nog een poosje myalgische encephalomyelitis en natuurlijk niet te vergeten de ziekte van Ménière waar dan wel het voordeel bij was dat je dat afschuwelijke nichtengegil niet hoorde. Zo heb ieder nadeel z'n....inderdaad.
Steeds meer mensen ('nieuwe inzichten over de eigen identiteit') laten de boel verbouwen. Een aanslag op het zorgstelsel en volgend jaar gaat natuurlijk mede daarom de maandelijkse premie weer omhoog. Tis de schuld van de transgenders. Wat een ongelooflijke flauwekul denkt u nu maar geloof me, het is waar. Enge types ook: ik heb zo'n patiënt een aantal keren meegemaakt in een plaatselijk etablissement en als duidelijk werd dat je moeite had met transgenders - zonder dat overigens uit te spreken maar lichaamstaal kennelijk kon niet verhinderen dat het 'merkbaar' was - was toorn je deel. De dodelijke blikken volgden elkaar in rap tempo op en liefst had hij/zij een reçu gehad waarop te lezen viel dat er één keer gevuurd mocht worden. Met een jachtgeweer. Niet afdoende maar je bent wel beschadigd. Als-ie raak schoot want hij was zo scheel als een otter en die zijn me toch scheel....en lelijk meneertje, Jezus wat was die kerel (zij mag ook) afstotelijk lelijk. Een lijder aan progeria was in vergelijking met die hysterische engerd, een fotomodel.
Zelfs de verbouwing kon hier geen troost brengen want het medisch personeel was massaal afgehaakt. Hij zat er bij wijze van spreken (zij mag ook) half voltooid bij. Werk in uitvoering maar voor onbepaalde tijd uitgesteld. Slachtofferhulp bestond nog niet.
Maar goed: de organisatie denkt dat Amsterdam enthousiast is terwijl elders in het land op de Veluwe wordt geroepen dat de optocht het werk is'van Satan. Biblebelt stumpers. Feit blijft dat het een 'feest' is van uitgesproken nichten die schaars gekleed op een boot staan te wiebelen en zodoende bijdragen aan de homo-acceptatie. Ik kan u ongevraagd meedelen dat dit een geweldig misverstand is. De helft van de bevolking vindt het afschuwelijk en in Uganda ook. Zo. Daar gaan ze met een man of 80 (op een bevolking van bijna 40 miljoen) hiphoppend over een zandpad en schreeuwen leuzen dat ze gay zijn en dat Jezus van ze houdt. Homo's en lesbiennes in Uganda leiden vaak een dubbelleven, omdat ze hun geaardheid niet veilig kunnen uiten. Hou het dan voor je zou ik zeggen. We zien het zo wel, althans hier wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten