maandag 21 september 2015

Mat

Mat wil dat Van der Graaf weer wordt opgesloten. U weet wel, Mat Herben. Hij zegt een ’rotgevoel’ te hebben overgehouden van de uitzending van KRO Reporter van zondagavond  „Je ziet dat gevaarlijke sujet onbekommerd op het terras, nippend van z’n tomatensap, aan het praten alsof de hele wereld gek is, behalve hij.”
Dat is ook zo. Het zijn de Herbens van deze wereld die hulp moet zoeken. Deze idioot, voormalig LPF-fractievoorzitter, sleepte enkele jaren geleden omroep BNN voor de rechter vanwege een uitzending over de moord op Pim Fortuyn. Zijn boezemvriend. En nu wil die engerd Van der Graaf weer voor zes jaar de cel in hebben omdat "het gevaar Volkert nog geenszins is geweken". Waarop dat is gebaseerd zegt-ie er niet bij. Zijn achterban reageert natuurlijk zoals verwacht:
Opsluiten deze man! Deze man heeft de democratie in Nederland om zeep geholpen. De politiek heeft altijd geroepen het "gedachtegoed" van wijlen de heer Fortuin te blijven respecteren. Niets is daarvan terecht gekomen. Het is weer volop achterkamertjes politiek en is nog nooit zo niet transparant geweest. Visieloos, korte termijn politiek onwaarheden en daar hebben ze miljoenen woorden voor nodig. Beetje triest gewoon. 
Zielige mensen. Bloeddorstig ook.

NB: Volkert van der Graaf heeft het mediaverbod niet overtreden door in samenspraak met zijn advocaat foto’s van zichzelf in scène te zetten. Dat maakte het Openbaar Ministerie dinsdag bekend. Het OM was op de hoogte van het maken van de foto’s en heeft vooraf toestemming gegeven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten