woensdag 2 september 2015

Soort zoekt soort


Vanmorgen was Gordon te gast in het torentje van Mark Rutte. Speciaal voor Mark bracht Gordon een suikervrije taart mee die enorm in de smaak viel bij 'onze' MP. Nou dat zal me toch een delicatesse zijn geweest.... een suikervrije taart van die griezel. Neusje vol ook. Is er nieuw spul op de markt?
Er werd gesproken over de inmiddels al jarenlange goede band van Gordon en de VVD maar ook vroeg Gordon aandacht voor de eenzame ouderen in Nederland waarvoor hij straks weer samen met G. Joling een programma gaat maken. Die arme mensen. Dat ze het gegil en komedie van twee oervervelende mega-nichten moeten aanhoren. Geef de oudjes een ruime vergoeding voor de gederfde levensvreugde.
Wat gênant is, is niet aandacht vragen voor ouderen. Wel: aandacht vragen voor jezelf, je koffietent en je nieuwe, goedbetaalde tv-programma zei Claudia de Breij in een reactie op het nieuws.
Er werd vooral veel gelachen, Gordon zegt zeer vereerd te zijn dat de Rutte tijd voor hem had gemaakt!
Er werd vooral veel gelachen. Dat hebben die twee gemeen. Die marktkoopman met z'n onsmakelijke voorkomen is dus een vriendje van pinokkio. Niet iets om je over te verbazen. We namen de politiek in dit land al niet serieus maar met de bekendmaking van het 'geheim onderonsje' tussen deze twee griezels, al helemaal niet meer.
Om een voorbeeld te geven van het niveau van de boezemvriend van Rutte, hier zijn reactie op de smalende reacties van De Breij: ’Claudia is gewoon een zure lesbienne. Die loopt alleen maar te zeiken. Ik vind het een zure reactie. Ik heb sch**t aan iedereen. Zó veel, dat ik stront tekort kom!’
Tot zover de kameraad van de minister-president.
Plebejer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten